‘Konkursi i Inteligjencës’ në Medresenë e Tiranës

‘Spektrum Jetësor’ mirëpreti Medresenë e Tiranës, për të folur mbi aktivitetet që shkolla organizon përtej orëve mësimore.
Në fokus ishte ‘Konkursi i Inteligjencës’, në të cilin garojnë nxënësit më të mirë të klasave të 9-ta nga të gjitha shkollat e vendit.

Mevlan Domi (mësues matematike) dhe Danjela Hoxha (mësuese fizike) na treguan më shumë mbi këto aktivitete.

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë në soundcloud.com

Pin It