Konsumoni këto pesë ushqime, për një gjumë të rehatshëm

images

Një nga sëmundjet e njohura që shkakton pagjumësi është insomnia, e cila ditët e sotme prek një në tre njerëz në mbarë botën.

Nderkohe, pjesa më e madhe e të rriturve hasin mjaft probleme me pagjumësinë dhe vështirë të plotësojnë normalen e orëve me gjume. Autorja Sammy Margo, në librin e saj “Guida e një gjumi të mirë”, tregon pesë ushqimet të cilat do t’ju ndihmojnë për të kaluar një natë të qetë. Ajo sugjeron ushqime si: banane, proshutë, bajame, mjaltë, drithëra.

 

Pin It