Kopshtet, analiza e koprokulturës ka afat deri më 6 shtator

koooppshh

Kjo është java kur prindërit duhet të regjistrojnë fëmijët e tyre në kopshte por lista e dokumenteve për regjistrim përmban edhe analizën e koprokulturës për shkak të së cilës pranë Drejtorisë së Higjienës në Tiranë, rreth 300 persona paraqiten për kryerjen e saj dhe ky proces po shoqërohet me radhë të gjata dhe orë pritjeje. Prindërit kanë afat deri me datë 6 shtator për përmbushjen e dokumentacionit dhe analizave për fëmijët e tyre.

Pin It