“Kopshti i Mrekullive” në Dubai

Quhet “Kopshti i Mrekullive” dhe vërtet i tillë është. Bëhet fjalë për nje kopsht tepër të bukur në Dubai, në të cilin lulet, pemët dhe çdo gjë tjetër e natyrës janë ndërthurur plot kreativitet. Për më shumë shikoni fotogalerinë e mëposhtme:

29C5113900000578-0-image-a-7_1434706938401

9060716-dubai-uae-january-20-miracle-garden-in-dubai-on-january-20-2014-dubai-uae-beautiful-miracle-garden-with-45-million-flowers

a817b064cea5d981a6b3f6b7f92e7d29

a3792873ad6e6cdd9636ada52b4207ab

c83e8230e39fdcc06aeed5fd1f10caf5

Dubai Miracle Garden

Dubai Miracle Garden

Dubai-Miracle-Garden-341 dubai-miracle-garden-peacocks g7

IMG_3343 IMG_5640

דובאי-1

maxresdefault miracle-garden-dubai-1 Miracle-Garden-Dubai-3

Pin It