Kopshti zoologjik më i çuditshëm, vizitorët në kafaz dhe kafshët jashtë

Safari Lion Zoo, është kopshti më i çuditshëm që keni dëgjuar. Në këtë kopësht nuk janë kafshët në kafaze,  por vizitorët.

Në Rancagua, Kili, është kopshti i parë i këtij lloji në Amerikën Latine.

Ideja prapa një kopshti të tillë të çuditshëm është që njerëzit të kenë mundësinë të shohin kafshët në habitatin e tyre natyror.

Pin It