Kotzias pret Metën, kreu i Kuvendit flet për çështjen çame, ligjin e luftës dhe historinë

1476115770metakotzias

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, i cili po zhvillon një vizitë zyrtare në Greqi, ka bërë thirrje për zgjidhje me maturi të çështjeve të trashëguara nga e kaluara, me qëllim që të dyja vendet të fokusohen drejt së ardhmes së përbashkët.

“Besoj se është koha për të gjithë faktorët politikë në Greqi e Shqipëri për t’u përqendruar tek e ardhmja e përbashkët dhe të fokusohen tek çështjet që trashëgohen nga e kaluara, për të cilat ne nuk jemi përgjegjës, por jemi përgjegjës për të ardhmen”, ka deklaruar Meta.

Pin It