KQZ sot në mbledhje për formularët e vetëdeklarimit

kqz-vetdeklarim-ligji-zyrtare-te-administrates-mbledhje-ministrave-620x330

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot  në orën 11:00 për të verifikuar deklarimin e formularëve të vetëdeklarimeve për funskionarë publike, deputetë, kryetar bashkia, por edhe këshilltarë bashkiak.

“Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ditën e premte, më datë 29.07.2016, ora 11:00,  zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:  Shqyrtimi i projekt vendimeve për verifikimin e deklarimeve në formularët e vetëdeklarimit të funksionarëve publik deputet ne Kuvendin e Shqipërisë, kryetarë bashkie dhe kandidatë për këshilltarë bashkiak, në zbatim të  ligjit nr. 138/2015 “Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike””, informon KQZ.

Pin It