Krijimi më i ri i autobusave të Mercedes-Benz

mercedes-620x330

Mercedes-Benz ka krijuar autobusin më të ri të tij i cili mbetet edhe më i veçanti në fushën e autobusëve modern.

Sistemi i autobusit përdorë një radar të rangut të gjatë dhe të shkurtër, navigacion të kontrolluar nga satelitët GPS si dhe kamera të mëdha dhe senzorë.

Po ashtu, autobusi mund të komunikojë përmes Wi-Fi me infrastrukturën rrugore për të marrë info mbi statusin e dritave të trafikut, duke pasur përparësi në rrugën e tij nëpërmes dritave të gjelbra.

mer3

r

mer2

Pin It