Kujdes shëndetin mendor, ka ardhur pranvera!

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim  me mjeken psikiatre Arjana Rreli.
Jemi në ditët e para të pranverës, e nga pas kemi lënë ditë të ngarkuara emocionalisht dhe mendërisht.
Çfarë aktivitetesh është mirë të bëjmë në pranverë, si të kujdesemi për shëndetin mendor, kur duhet shkuar për një kontroll, këto e çështje të tjera doktoresh Arjana Rreli i sqaroi për dëgjuesit e radio Spektrum.

Për më shumë mund ta dëgjoni emisionin e plotë në soundcloud.com

https://soundcloud.com/spektrum-group/kujdes-shendetin-mendor-ka-ardhur-pranvera

Pin It