Kukës, në funksion kabineti i ri i kardiologjisë

big_10372593_548902888554126_3038486158532317416_n

Të sëmurët me probleme kardiake në zonën e Kukësit nuk kanë nevojë të shkojnë drejt Kosovës apo Tiranës për të kryer vizitat e specializuara, sepse duke filluar nga dita e sotme, në spitalin e këtij qyteti është vënë në funksionim kabineti i ri i kardiologjisë. Rreth 250 të sëmurë kardiakë në javë, që ishin të detyruar ta kryenin diagnostikimin në Tiranë, Kosovë, apo në shërbimin jopublik me pagesë, i jep fund vajte-ardhjeve, mundimit dhe rritjes së kostos së shërbimit për ta dhe familjes së tyre.

Gjatë një vizite që ka kryer në spitalin e qytetit verior, ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj ka pohuar se ky shërbim do t’iu vijë në ndihmë rreth 25 mijë banorëve të qytetit por edhe zonave përreth.

Pin It