Kur sozia jote është një vepër arti

Po ta shikoje të ngjashmin tënd në një vepër arti a nuk do gezoheshe shumë ?

Në një seri fotosh të mbledhura nga BoredPanda, mjaft njerëz kanë postuar foto të tyre së bashku me sozinë që në këtë rast është në formën e pikturës.

Madje në disa raste duket se dashamirësit e artit kanë pothuajse të njëjtën veshje si portretet, duke e bërë krahasimin dhe më befasues.

Pin It