Kuriozitete interesante…

Penguinët janë zogjtë e vetëm që mund të notojnë dhe nuk mund të fluturojnë

Thonjtë e gishtave të duarve, rriten 4 herë më shpejtë se ato të këmbëve

Kangurët nuk ecin dot mprapa

Rreth viteve 1830 Ketchup-i është shitur si ilaç

Peshkaqenët janë shumë të ndjeshëm ndaj gjakut. Ata dallojnë një pikë gjak brenda 100 milion pikave të ujit të detit

Iriqët nuk fundosen në ujë

Ekzistojnë 2.600 lloje të ndryshme të bretkocave

Gjirafat nuk notojnë dot

Pjesa më e madhe e pluhurit në shtëpi janë inde të vdekura të lëkurës së njeriut

Pin It