Kush është Fethullah Gylen?

Gylen konsiderohet si nismëtari dhe frymëzuesi i rrjetit shoqëror mbarëbotëror të vlerave njerëzore, e njohur si “Lëvizja Gylen”, e cila është e fokusuar në fushën e arsimit, dialogut ndërfetar dhe ndërkulturor, paqes, drejtësisë dhe harmonisë sociale.

Mësoni më shumë mbi jetën dhe veprimtarinë e Fethullah Gylen:

Pin It