Ky është kampingu ekstrem në Kinë

 

ad_213234820-e1468840563779

Këto pamje janë nga një kamping i berë në bregun e malit Laojun në pronvincën Henan në Kinë. Për të gjithë aventurierët kjo është një mundësi e mirë për të kaluar disa orë në kampingun ekstrem.

Xu Lei, një ndër organizatorët e këtij udhëtimi, thotë se i kishin lejuar rreth 100 persona të flenë lart në mal për të pasur një pamje më të mirë dhe për të përjetuar një lindje të papërshkrueshme të diellit.

Pamja e deteve nga retë kishte filluar në orën 10 pasdite të premten dhe kishte vazhduar deri në orën 5 pasdite të shtunën. Kjo u kishte dhuruar atyre përvojë të jashtëzakonshme dhe Xu Lei thotë se ndihej sikurse të ishte në mesin e oqeanit.

Po ashtu vendi kishte edhe wifi.

campers-setting-up-tents-on-a-narrow-walkway-hanging-1000-meters-on-the-cliff-of-laojun-mountain-in-china-1

ad_213234858-e1468841099308

Pin It