Lakër si kjo nuk ju kanë zënë sytë..

Bryan Calder nga Angusi i Skocisë  ka kultivuar një lakër me diametër prej një metër e gjysmë.

Megjithëse kishte shfrytëzuar një farë të zakonshme, lakra është rritur 50 herë sa një lakër normale,

“Më duhej karroca për ta bartur, por jam i lumtur sepse gjatë tërë dimrit mund të ha sallatë çdo ditë dhe të mos më shpenzohet ajo”, ka thënë Calder.

Pin It