Landfilli i Fierit, tre fshatra në protestë

landfilli

Banorët e fshatrave të Fierit vijojnë protestat kundra ndërtimit të landfillit për përpunimin e mbetjeve në fshatin Mbyet.

Prej disa ditësh ata protestojnë para Bashkisë së Fierit duke ngritur shqetësimin se landfilli përbën një rrezik për jetën e tyre.

Banorët thonë se e duan Fierin të pastër dhe iu kanë bërë thirrje të gjithë qytetarëve të Fierit t’i bashkohen protestës.

“Për shtëpinë tonë vendosim vetë. Duam Fierin e pastër, është borxh që i kemi fëmijëve tanë”, – u shprehën banorët.

 

Pin It