Largoni mykun nga shtëpia me një formule të thjeshtë

Myku është një shqetësim që e kemi shpesh sidomos kur shtëpia mund te ketë marrë pak lagështi,  një problem shumë i zakonshëm në ambientet e shtëpive dhe i vështirë për t’u hequr nga to. Përpara se ta eliminoni me metoda natyrale, sigurisht më të shëndetshme nga prodhimet klasike kimike, është e rëndësishme gjithashtu që të përpiqeni të parandaloni formimin e tij, duke ndjekur disa masa të thjeshta. Para së gjithash, ju këshillohet të hapni menjëherë dritaret e banjës pas dushit dhe ta mbani atë sa më të pastër. Po kështu, edhe shtëpinë duhet ta ajrosni shumë

Ka një zgjidhje edhe për ta larguar mykun nga shtëpia fale kësaj formule: peroksid hidrogjeni 3%. Hidheni në një enë dhe spërkatni vendin me myk dhe lëreni  10 minuta. Pastaj vetëm fshijeni me një leckë të pastër.shpesh. Ndërkaq ju nuk duhet t’i thani rrobat brenda shtëpisë.

 

Pin It