Libri dhe kultura – Ani Zebi -“Human Library Albania”

Ishim në studio me organizatoren e “Human Library Albania”, Ani Zebi. Histori njerëzore, histori suksesi te rrëfyera nga njerëz për njerëzit. Ne jemi të ndryshëm e pikërisht aftësitë e vecanta që kemi na bëjmë unik.

Pin It