Libri dhe kultura- Arsimimi në Medresenë e Tiranës

Ishim në studio me Drejtorin e Medresesë së Tiranës. Mësuam më shumë mbi arsimimin e të rinjve në këtë institucion .

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-arsimimi-ne-medresene-e-tiranes

Pin It