Libri dhe kultura- Dita Botërore e Poezisë, Manjola Brahaj

Në Ditën Botërore të Poezisë kishin të ftuar në studio poeten Manjola Brahaj,e cila na rrefeu magjinë e të shkuarit të poezisë. Përjetime të bukura e plot jetë, ndaj ndiqeni të plotë bisedën.

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-dita-boterore-e-poezise-manjola-brahaj

Pin It