LIBRI DHE KULTURA – “NE PERBALLË GJUHËS SHQIPE” me Prof. RAHIM OMBASHI

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-ne-perballe-gjuhes-shqipe-me-prof-rahim-ombashi

“Të rinjtë frigohen sepse nuk duan të humbasin çastin dhe kjo është begati për kombin tonë. Le të bashkojmë përvojën tonë me vitalitetin tuaj dhe disa gjëra do t’i bejmë me siguri absolute”- u shpreh prof. Rahim Ombashi, i ftuar në emisionin ” Libri dhe kultura”. Patëm shumë kënaqësi të bisedonim me profesorin pasi prej tij morëm shumë pozitivitet. Një komb që i është dorëzuar nevojës për integrim nuk ka problem me identitetin pasi gjuha e ka zënë vendin e saj dhe ajo vetëm do shkojë para. Fjalët e huaja në çdo gjuhë siç futen ashtu dhe do largohen duke e lënë të pacënuar thelbim e gjuhës se bukur shqipe. Ndiqeni të plotë intervistën ne radio Spektrum.

Pin It