LIBRI DHE KULTURA – PËRDORIMI I RRJETEVE SOCIALE

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-bledi-salaj-dt-16022016

Në këtë emision flitet për “kulturën e të përdorurit të rrjeteve sociale.” Kush janë përdoruesit më të shumtë të këtyre rrjeteve, sa e kanë ndihmuar procesin e komunikimit këto rrjete, sa e kanë konkuruar gazetarinë tradicionale, por edhe atë online, sa të lira janë rrjetet sociale në shprehjen e opinioneve dhe të pikëpamjeve, sa kanë ndihmuar ato në hedhjen dritë mbi të vërtetat e fenomeneve sociale dhe politike dhe sa e nevojshme është ekzistenca e këtyre rrjeteve.
Për të folur për këto çështje i ftuar në studio një nga aktivistët e parë në këto rrjete z. Blendi SALAJ.

 

Pin It