LIBRI DHE KULTURA – TEATRI

” Ne shkojmë në teatër për t’u bërë më të mirë” . Në këtë takim patën kënaqësinë të kishim të ftuar Dr. Erenestina Halili, padagoge te fakulteti i Historisë dhe Filolgjisë. Ndër të tjera folëm për teatrin shqiptar dhe historinë e tij. Filimet e arritjet dhe filozofine që ka ndjekur. Folëm gjithashtu edhe për nismëtarët e teatrit shqiptarë si dhe bashkëpunimin me fushat e tjera të artit. Për më tepër ndiqeni të plotë intervistën…

Pin It