“Libri dhe Kultura” TEDx Tirana 2017

TEDx Tirana prazantoi aktivitetitin e vitit 2017 nën moton “Idetë që duhen thënë me zë të lartë “. Të ftuar personalitete nga fusha të ndryshme, të cilët dhanë masazhet e tyre frymëzuese se si ia kanë dalë të triumfojnë në aktivitetet e tyre.

 

https://soundcloud.com/spektrum-group/libri-dhe-kultura-tedx-tirana-2017

Pin It