LIBRI & KULTURA – ARTI PAMOR I RILINDJES

LIBRI & KULTURA – ARTI PAMOR I RILINDJES (1.12.2015)

Arti i Rilindjes Shqiptare, përfaqësuesit e tij më kryesor, temat të cilat ka trajtuar, marrëdhëniet e tij me fushat e tjera të kulturës dhe raportet që ka krijuar ky art me atë të mëvonshmin e deri më sot.
Për të folur për këtë çështje, e ftuar në studio, artistja znj. Blerina Llalla, piktore.

Pin It