LIBRI & KULTURA – GJUHA

LIBRI & KULTURA – GJUHA (22.12.2015)

Në këtë emision flitet për gjuhën shqipe standarde dhe drejtshkrimin e saj. Më konkretisht, flitet për sa i përket problemit të shkrimit të drejtë të gjuhës shqipe, për gabimet e ndryshme dhe të shumta që ndodhin, për shkaqet e ndryshme që çojnë në këto probleme dhe për disa zgjidhje të mundshme për të shmangur këto probleme.
Për të folur për këto çështje, e ftuar në studio znj. Lediana MËRTIRI.

Pin It