“Lum ai njeri që ka gjetur diturinë dhe njeriu që ka përftuar arsyen”-Solomoni

Kur dituria të të hyjë në zemër, edhe njohja do të jetë e këndshme për shpirtin tënd, të menduarit do të kujdeset për ty dhe gjykimi do të të mbrojë.

Mos e mbaj veten të ditur në sytë e tu, ki frikë nga Zoti dhe hiq dorë nga e keqja; kjo do të jetë shërim për nervat e tua dhe freskim për kockat e tua.

“Mos qorto tallësin, se të urren! Qorto të urtin, se do të të dojë!”

Solomoni

Pin It