Magjia e natyrës…

Si një pikturë e krijuar nga vetë nëna natyrë, ishulli Mauritus gjendet 2,000 kilometra nga bregu juglindor i Afrikës, pranë Madagaskarit, shkruan syri.net. Iluzioni i mahnitshëm i një ujëvarë i jashtë bregut të Mauriciusit, po shokon dhe tërheq njerëzit nga e gjithë bota.

Arsyeja për iluzionin e famshëm ka të bëjë me depozitat lokale të rërës dhe rrjedhat që kalojnë nëpër zonë dhe ndryshojnë ngjyrën e ujit në mënyrë që të duket si një ujëvarë që shkon drejt kush e di se ku. Për ta parë me sytë tuaj, shikoni këto imazhe mahnitëse të iluzionit të ujëvarës, e cila është konsideruar si fenomeni më i rrallë mbi toke…epo në këtë rast, mbi ujë

Pin It