Mahnitëse, tetë vite për të realizuar fotot

8 vite vëzhdim për të realizuar këto foto mahnitëse. Bëhet fjalë për një zonë në San Francisco të Shteteve të Bashkuara dhe fotografi ishte i fiksuar tek pjesa e mjegullës gjatë natës dhe ditës. Për realizimin e fotove është gjithnjë e vështirë veçanërisht në verë për shkak të mjegullës së dendur si pasojë e ajrit të ngrohtë që vjen nga Paqësori. Fotografit dhe grupit të tij i është dashur të ngitet në malit Tamalpais, në lartësi 2 572 metra mbi nivelin e detit. E rrallë ka qenë qarkullimi i mjegullës sipas kontureve të tokës, pra e valëzuar.

. 261279

261274-1

261274

261275

261276

261277

261278-1

Pin It