Maldivet si Venecia, përdryshe do të fundoset

images-10

Maldive është vendi ku ka më shumë mundësiqë të përpihemi nga dallgët e detit.

Nga gjithë diskutimet mbi ngrohjen globale dhe rritjen e nivelit të detrave, janë banorët e Maldiveve, ata që kanë arsye më të mëdha për t’u frikësuar.

Me një lartësi mesatare prej rreth 1.8 metrash mbi nivelin e detit, vendi ndodhet në prag të katastrofës, në rast se nuk adopton modelin e Venecias në Itali.

Pin It