Marrëveshje për studimet e ushtarakëve

kadetet_e_fks

Një marrëveshje mes universitetit të Tiranës dhe Ministrisë së Mbrojtjes synon të lehtësojë ushtarakët për studimet master dhe doktoraturë. Ata do të kenë tarifa më të reduktura ndërsa akademikët do të investojnë në mësimdhënie.

 Universiteti i Tiranës dhe Forcat e Armatosura kanë firmosur një marrëveshje bashkëpunim. Akademikët do të japin asistencën e tyre pranë Forcave të Armatosura ndërsa ushtarakët do të kenë tarifa më të reduktuara për të vazhduar studimet e tyre master apo doktoraturë.

Pin It