Mbajini këmbët në ujë të ftohtë, shplodhje dhe imunitet më i fortë

Çdo mbrëmje, pasi të shkoni në shtëpi pas një dite të vështirë pune, lajini këmbët me ujë të ftohtë.

Sergey Bubnowsky, një specialist nga Moska u shpreh se kjo metodë e thjeshtë do t’ju ndihmojë të forconi sistemin imunitar.

Mbajini këmbët në ujë të ftohtë për 10­-15 minuta, pas kësaj vishni çorape të ngrohta dhe flini gjumë. Kjo mënyrë do të rezultojë mjaft e efektshme në rritjen e sistemit imunitar, stabilizimin e temperaturës së trupit, redukton rrezikun nga goditjet në tru, stabilizon nivelet e presionit të gjakut etj.

Pin It