Mbi dijen e bukur…

Çdo nënë e baba, duhet që, para se mendjet e fëmijëve të mbushen me gjëra të panevojshme, t’ua mbushin ato me dije e kulturë. Sepse ndjesitë e zbrazëta nga e vërteta dhe shpirtrat e privuar nga intuita, janë si parcela toke të përshtatshme për hedhjen dhe mbirjen e çdo lloj mendimi të keq. Në fund të fundit, ç’të mbillet, do të korret!…

Pin It