Mbill përmendjen e Allahut në zemra…

Është mirë të mbjellësh nga një lule në çdo kopësht, por më e mira është të mbjellësh përmendjen e Allahut në zemrën dhe gjuhën e çdo njeriu, sepse përmendja e Allahut është lule që e mbush zemrën me aromën më të mirë dhe e qetëson shpirtin…

Pin It