Meditimi, efektiv sa ilaçet

Meditimi është po aq efektiv sa ilaçet kundër dhimbjeve në lehtësimin e parehatisë.

Vetëm dhjetë minuta meditim mund të përdoren si alternativë e paracetamolit, brufenit dhe aspirinës. Puna me mendjen, që ka ekzistuar për shekuj me radhë, përmirëson pragun e dhimbjes së dikujt, kanë treguar testimet e fundit.

Të gjeturat tregojnë që ka dëshmi se vetëdija, ndihmon në rritjen e fuqisë së trurit.

Ilaçet kundër dhimbjeve janë të panevojshme dhe se parehatia ekziston vetëm në mendje./albeu.com/

Pin It