MELODI E ZEMRËS – BESIMI DHE ARTI

https://soundcloud.com/spektrum-group/melodi-e-zemres-besimi-dhe-arti

MELODI E ZEMRES – BESIMI DHE ARTI (9.3.2016)
Veton Tulla – Teolog
Gani Çekrezi – Skulptor

Pin It