Mevlana Xhelaleddin Rumi, simbol i dashurisë

shim në studio me Dr. e kulturës në KMSH, Dorian Demetja ku folën për “Mevlana Xhelaleddin Rumi, simbol i dashurisë I-II”, artikull i botuar në numrat 24 dhe 25 të revistës “Zani i Naltë”. Jeta dhe veprat e Mevlanës, si dhe tek koncepti i dashurisë sipas tij ishin në fokus të bisedës. Pa harruar të përmendim poezitë dhe disa thënie të përzgjedhura nga Mevlana.

Pin It