Miku i mirë..

Llukmani i mençur i tha djalit të tij: “O biri im! Gjëja e parë që duhet të fitosh në jetë, pas besimit tek Zoti është një mik i mirë.
Një mik i mirë dhe i ndershëm, i ngjan hurmës (palmës). Nëse shtrihesh nën hijen e saj, të mbron nga rrezet e diellit, nëse e pret për dru zjarri, të ngroh dhe nëse e merr nga frytet e saj, të ushqejnë.

Pin It