Ministria e Kulturës: Të votojmë sopranon Ermonela Jaho

20150110182413516600

Ministria e Kulturës i bën thirrje të gjithë shqiptarëve që të votojnë sopranon Shqiptare por me famë botërore Ermonela Jahon. Kjo e fundit është përzgjedhur në 8-shen më të mirë të sopranove botërorë për të marrë një çmim prestigjioz të Opera Awards. Ky çmim konsiderohet i barasvlershëm me “Oskar”. Artistja shqiptare me famë botërore prej disa vitesh po bën xhiron e botës me zërin e sajë brilant dhe me një profesionalizëm të padiskutuar.

“Të mbështesim sopranon tonë të mirënjohur ERMONELA JAHO. Fituesi do të përcaktohet nga mbledhja e votave në mbarë botën.

Votoni, votoni, votoni!

Mënyra e votimit:

Klikoni ne: http://www.operaaëards.org/vote/

Select : Ermonela Jaho

Name: Emri juaj

Email: Emaili juaj

Submit”

Pin It