Mos e ndalni lutjen!

“Mos mbani mëri me asnjeri, pavarësisht se sa kanë gabuar me ju. Jetoni në mënyrë modeste, pavarësisht sa të pasur jeni. Mendoni pozitivisht, pa marrë parasysh sa e vështirë është jeta. Jepni shumë, edhe nëse juve ju kanë dhënë pak. Mbani kontakt me ata që ju kanë harruar, falni atë që ju ka dëmtuar, dhe mos e ndalni lutjen e mirë për ata që doni.”

-Hz. Ali ibn Ebi Talib (r.a)

Pin It