Mos harroni se…

Mos e largoni dashurinë nga vetja, duke thënë se nuk keni kohë. Mënyra më e mirë për të marrë dashuri, është duke dhënë dashuri dhe mënyra më e mirë për ta humbur dashurinë, është duke e nënvlerësuar atë.
Mos e merrni jetën aq me nxitim, saqë të mos kuptoni jo vetëm se ku keni qenë, por edhe se ku po shkoni.
Mos harroni se nevoja më e madhe e një njeriu, është të ndihet i vlerësuar.
Mos u frikësoni nga të mësuarit. Njohuritë janë pasuri, një thesar që mund ta mbani lehtësisht me vete kudo.
Mos i përdor kohën dhe fjalët në mënyrë të kotë. Asnjë nuk mund të tërhiqet mbrapsht. Jeta nuk është një garë, por një rrugëtim që duhet jetuar në çdo hap që hedh.

Pin It