Mos hiqni dorë nga lulet e vyshkura, përgatiteni vetë plehun ideal

Mos hiqni dorë nga lulet e vyshkura, përgatiteni vetë plehun idealNa ka ndodhur të gjithve që lulet që mbajmë në shtëpi e që i kemi aq përzemër të vyshken. Kur ndodh kjo, mos u mërzisni e mos e humbni shpresën sepse ka një zgjidhje për t’i kthyer gjallërine e bukurinë atyre. Ju mund ta përgatisni vetë plehun ushqyes për lulen, e për këtë ju duhen këto përbërës : lëvore nga banania, kafeja e bluar dhe gëzhoja të vezëve…

 Ja si bëhet: Të gjithë këta përbërës bluani në mikser, shtoni pak ujë.

Përbërjen e përftuar hidheni rrethe e qark vazos ku qëndron lulja.

Prisni pak ditë dhe rezultatet do t’i shihni!

Pin It