Moti në vend, OSHEE në gatishmëri edhe gjatë natës

Pavarësisht motit të keq, punonjësit e OSHEE-së vazhdojnë të jenë në krye të detyrës edhe gjatë natës, për të riparuar në kohë defektet dhe të gatshëm për t’ju gjendur nevojave të banorëve.

Gjithashtu, OSHEE ka vendosur në dispozicion të qytetarëve, numrat e kontaktit të dispecerive në rang vendi të cilat do të jenë në shërbim për 24 orë.

Banorët e zonave problematike, do të kenë mundësinë të informojnë dhe raportojnë gjendjen e furnizimit me energji elektrike në çdo moment. /ATA/

Pin It