Ndërhyrje në rrjet, disa lagje në Tiranë pa energji 2 orë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar sot të gjithë abonentët e Tiranës se energjia do të ndërpritet në orën 10:00 si pasojë e zëvendësimit të transformatorit në kabinën “Pjetër Bogdani”. Ky proces do të përfundojë në orën 12:00, ndaj energjia elektrike do të stakohet në rrugën “Ismail Qemali”, “Pjetër Bogdani” dhe “Brigada VIII”.

Pin It