Ndërtohet ura prej xhami mes shkëmbinjsh

zhangjiajie-bridges-martin-duplantier-architectes-architecture-infrastructure-china_dezeen_hero-768x432

Në Kinë është ndërtuar një urë midis dy shkëmbinjve. Ajo është ndërtuar prej xhami, nëse je mbi të sheh çdo gjë që duket poshtë saj, shkëmbinj dhe një humnerë të vërtetë. Por ura është tepër e sigurt, nëse je pak i guximshëm mund të qëndrosh pa frikë.

zhangjiajie-bridges-martin-duplantier-architectes-architecture-infrastructure-china_dezeen_2364_col_6-852x359-768x324

2034451

 

Pin It