Në Kinë fillon puna për ndërtimin e një replike të madhësisë reale të Titanikut, Foto:

Në kinë filloi puna për ndërtimin e një replike me madhësinë reale të Titanikut. Kostoja e këtij projekti është 116 millionë paund dhe ndërtuesit shprehen se ky projekt do të sjellë të ardhura të shumta nga vizitorët dhe do të jetë një mundësi e mirë për këdo që kërkon të shikojë madhësinë reale të Titanikut.

Anija  Titanik u  zhyt në fund të detit pas një përplasjeje më një ajsberg dhe mori jetën e 1500 njerëzve 104 vjet më parë në prillin e vitit 1912.

Puna filloi në provincën kineze të Sihuan ditën e djeshme me një ceremony hapëse që përfshinte fishekzjarrë. Kjo replikë do të përfshijë dhe simulimin e një përplasjeje me një ajsberg.

2959512900000578-3110674-image-a-18_1433413366733 3ae2be1700000578-3987472-image-m-5_1480542821761 3ae2be7800000578-3987472-image-m-6_1480544007987 3ae2bf2400000578-3987472-image-m-4_1480542777300 3ae599ca00000578-3987472-backers_say_the_design_will_also_play_on_the_1997_blockbuster_ti-m-8_1480545433773 2954bc7800000578-0-image-a-7_1433407453220 29591a0000000578-3110674-image-a-9_1433412090567 29591a1300000578-3110674-image-a-2_1433411971198 29591a3200000578-3110674-image-m-5_1433412051272 295919a400000578-3110674-image-a-4_1433411980663 2959190100000578-3110674-image-a-3_1433411975748

Pin It