Në qytetin Bergün të Zvicrës fotot ndalohen rreptësisht, ja arsyeja

Në një qytet të vogël në Zvicër, Bergün, i vendosur në kantonin e Graubünden ndalohen rreptësisht fotografinë në mënyrë që vizitorët të mos i bëjnë miqtë dhe familjen e tyre xheloze që po humbasin një vend kaq të bukur.

Edhe pse tabelat ndaluese nuk mungojnë, tundimi është i lartë dhe fotot e postuara në rrjetet sociale të këtij vendi nuk mungojnë.

 

Pin It