” Nëse sheh një person pa buzëqeshje në fytyrë, jepi tënden”-Zig Ziglar

Ji i dobishëm. Nëse sheh një person pa buzëqeshje në fytyrë, jepi tënden.

Shiko prapa në falje, para në shpresë, poshtë në mëshirë, dhe lart në mirënjohje.

Nuk mund ta kthejmë çdo gjë nga e para, por mund të nisim tani dhe të bëjmë një fund të ri.

Mënyra se si e sheh të ardhmen ka më shumë rëndësi, se sa çfarë ndodhi në të shkuarën tënde.

Nëse ke mësuar nga disfatat, nuk ke humbur asnjëherë vërtet.

Shpresa është fuqia që i jep çdo personi besimin për t’u ngritur dhe për t’u përpjekur.

Zig Ziglar

Pin It