Newsroom – 21 shkurt 2016

 

Newsroom lajmet kryesore të javës 15-21 shkurt 2016

Çdo të diel, ora 18:00

 

Ndiqni përmbledhjen javore të lajmeve kryesore në Radio Spektrum 96.4 mhz.

Live Stream: www.spektrum.al

Tune In: http://tunein.com/radio/Radio-Spektrum-964-s218423/

– Reforma në drejtësi, raporti final i Venecias del në 11 mars

– Ndryshime në qeveri, shkarkohet Cani, Arben Ahmetaj ministër i Financave

– Shqipëria do të strehojë 2 mijë muxhahedinë

– Miratohet marrëveshja, FMN: Shqipëria arriti objektivat

– Refugjatët, Tusk: Prioriteti i BE-së, plan-veprimi i përbashkët me Turqinë

– Prezantohet kurrikula e re e arsimit të mesëm

– Avokati i popullit Totozani kërkon energji falas për të varfrit

– Shqipëria dhe Kosova miratojnë kalendarin e përbashkët kulturor

Pin It