Nga 1 shtatori, lejet e ndërtimit vetëm në mënyrë elektronike

apartamente-periferi1-905x395

Pas dy ditësh, çdo aplikim për lejen e ndërtimit do të mund të bëhet vetëm në mënyrë elektronike. Më 1 shtator do të nisë funksionimi i këtij shërbimi të ri. Ja çfarë duhet të dihet nga ata që janë të interesuar të bëjnë aplikimin.
Sistemi elektronik elektronik për lejet e ndërtimit do të realizojë njëkohësisht parimin e shërbimit me një ndalesë përmes ndërveprimit elektronik të të gjitha institucioneve të përfshira si dhe do të evitojë vonesat në vendimmarrje. Sistemi parashikohet të funksionojë si vijon.

Pin It